ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Ξεκίνησε η διαδικασία πιστοποίησης της ομάδας παραγωγών της GOLDEN FARM ΑΕ για το 2021.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η GOLDEN FARM ΑΕ προσφέρει την δυνατότητα στους παραγωγούς της, να αποκτήσουν Πιστοποιημένα προϊόντα με χαμηλό κόστος πιστοποίησης!

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία μας με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο φορέα  TÜV AUSTRIA Hellas και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας της εταιρείας FOODSAFE.

Για άλλη μια χρονιά δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς της ομάδας μας να διαθέσουν τα προϊόντα τους , στην εγχώρια αγορά αλλά και στην Ευρωπαϊκή, με χαμηλό κόστος πιστοποίησης, αποφεύγοντας έτσι το υψηλό κόστος της μεμονωμένης πιστοποίησης.

Η διαδικασία της πιστοποίησης των αγροτικών προϊόντων είναι πλέον μονόδρομος και τα οφέλη της πολλαπλά. Οι αγορές του εσωτερικού και (ειδικότερα) του εξωτερικού, τείνουν να στρέφονται αποκλειστικά στα πιστοποιημένα προϊόντα, περισσότερο τώρα κάτω από την σκιά της Πανδημίας του Covid 19.

Δείτε σε παλαιότερο άρθρο μας εδώ όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη της πιστοποίησης GlobalGap και GRASP της TÜV AUSTRIA Hellas από την Golden Farm ΑΕ για τους παραγωγούς μας.

Για την εγγραφή σας επισκεφθείτε τα γραφεία της  εταιρείας μας.

Για όποια ενημέρωση θέλετε σχετικά με αυτήν , μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2842089895 ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.